SBT-Hera

MEET OUR TEAM OF EXPERTS

Wij vinden het belangrijk om u te kunnen doorverwijzen naar goed opgeleide partners die met kennis van zaken u en uw paard een gedegen professionele ondersteuning kunnen bieden. Daarom hebben wij zorgvuldig een aantal partners geselecteerd waarmee wij samenwerken. Wij stellen hen graag aan u voor :

Hera

Mijn meest trouwe partner.

Mijn steun, mijn toeverlaat en mijn studie-object…

…steeds bereid om jullie te dienen!

Equipona

Uw partner voor

 

  • Automatische voedersystemen
  • Behandelingen op maat
  • Accuhorsemat

Adlon

Dit Limburgs Sportmedisch Adviescentrum biedt volgende diensten aan op universitair niveau:

  • Sportpsychologische begeleiding
  • Scan lichaamssamenstelling
  • Krachtmetingen
  • Testen fysieke conditie
  • Keuring voor Topsport Vlaanderen
  • Licenties Medische Geschiktheid

Equi-training

Equi-Training is een ruitergericht concept dat zijn focus legt op het atletiseren van de ruiter met als doel betere prestaties en het optimaliseren van het welzijn van paard en ruiter. Training van zit & houding, ruitertraining en kinesitherapie voor ruiters zijn hierbij de stokpaardjes. Zij helpen u hier dan ook graag mee verder door middel van individuele analyses en trainingen of met workshops binnen en buiten de landsgrenzen.

LJ Equestrian

Bij LJ Equestrian komt het welzijn van het paard altijd op de eerste plaats. Deze partner, die opleidingen heeft genoten in binnen- en buitenland, werkt vanuit een holistisch oogpunt en staat garant voor excellente kwaliteit betreffende:

Osteopathie en sportmassage voor de uitmuntende prestatie en gezondheid van uw paarden

Reitenhof

Ruiterbalans, teugeldruk, coördinatie en effectiviteit van de hulpen wordt gemeten door de Racewood Equestrian Simulator. De simulator registreert alle gegevens, of je nou dressuur rijdt, jumping of cross, en geeft instant bio-feedback. Je wordt begeleid door dr. Nadia Molenaers, doctor in de wetenschappen, fanatieke dressuuramazone, opgeleid door Racewood en ingeschreven in de Master-opleiding van Equitation Science International

Bent u degelijk opgeleid en kan een samenwerking bijdragen tot een betere ondersteuning van het paard?

Neem gerust contact met ons op voor een productief & creatief kopje koffie đŸ˜‰