/ by /   Equine love / 0 comments

NEW : Introductietraining

Uit analyse blijkt dat klanten niet altijd weten wat sportfysiologische ondersteuning is en wat het voor hen en hun paard kan betekenen.

Om aan deze vraag tegemoet te komen, lanceren we nu de “IntroductieTraining” bij SBTHERA

Tijdens deze introductietraining gaan we eerst gedurende 30-40 minuten samen met jou en je paard aan de slag. We laten je zien wat de wetenschappelijke inzichten voor jou en je paard kunnen betekenen tijdens het rijden, ongeacht van jullie niveau. Ook paarden die nood hebben van revalidatie of paarden die pas opgeleerd worden, kunnen deelnemen aan deze introductietraining.

Daarna bespreken we samen met jou de resultaten en leggen we jou uit hoe een wetenschappelijke, sportfysiologische ondersteuning van jouw paard er uit zou zien.

Wat wij belangrijk vinden, is dat we jullie leren deze ondersteuning zelfstandig te kunnen bieden aan jouw paard. Het is niet onze intentie om jullie wekelijks les te komen geven.

Vergeet niet, wetenschappelijke sportfysiologische ondersteuning van jouw paard staat los van jouw huidige trainingen. Beiden kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor extra info, of schrijf je in via e-mail naar info@sbt-hera.com

Duur : ongeveer 1,5 uur.

Voordeelprijs : 60 euro

Extra : een waardebon van 10 euro voor een training of trainingsschema bij SBTHERA .

Met liefde en passie,

Joke & Hera

SHARE THIS


Leave a Reply