Hill Training

De ergste winterkou is achter de rug, de dagen beginnen weer te lengen en het zonnetje begint ons weer te verwelkomen… Tijd om uit de veren te kruipen en in de startblokken te schieten!

In Maart 2021 starten we met onze nieuwe reeks Hill Trainingen in groep.

Tijdens de Hill Training in groep behandelen we zowel de unilaterale (éénzijdige) als bilaterale (tweezijdige) mogelijkheden. We leren u hoe je Hills kan gebruiken voor krachttraining, voor het verbeteren van de basisconditie, voor het uitvoeren van High Intensity Interval Trainingen en voor het verbeteren van de voorbeen-techniek.

Hill Training is één van de 6 trainingsvormen die wij aanbieden. Deze trainingsvormen onderscheiden zich in hun doel van de traditionele “lessen”: het is onze bedoeling u een aantal specifieke tools aan te leren waarmee u daarna zelfstandig aan de slag kan gaan, samen met uw paard. De meeste ruiters hebben voldoende aan 1 training om erna zelfstandig op een wetenschappelijk correcte manier aan de slag te gaan. Opvolgtrainingen zijn mogelijk indien u dit wenst.

Meer informatie kan je hier vinden.

Ter info : De trainingsvormen die in groepsverband worden aangeboden, kunnen tegen meerprijs ook individueel aangevraagd worden.

Uit liefde & passie,

Joke & Hera

SHARE THIS


Leave a Reply