SBT-Hera

LOCATION

Herk-de-Stad

PHONE

(18u – 21u)  +32 468 342 343

E-MAIL

info@sbt-hera.com

Laat hier weten dat je interesse hebt in het boek

“Er zit meer in je paard dan je denkt”.

Korte samenvatting :

Nog te vaak worden paarden afgeschreven terwijl ze hun maximale capaciteit nog niet hebben getoond. Jonge ruiters horen soms ten onrechte dat hun pony of paard “niet goed genoeg is”. Jonge paarden ontwikkelen hun lichaam niet optimaal omdat ze te zwaar belast worden. Paarden die in de top van hun sportcarrière horen te zitten, missen wedstrijden doordat ze geblesseerd zijn. Veel fouten op wedstrijden ontstaan doordat de hartslag van het paard te hoog is. Blessures en overtraining steken de kop op doordat te laat gezien wordt dat de belasting op het lichaam hoger is dan de belastbaarheid.
Dit boek leert je wat de meerwaarde is van hartslagmeters en inspanningstesten in de paardensport. Je leert stap voor stap hoe je het ideale trainingsschema opstelt voor je paard en hoe je er voor zorgt dat hij maximaal kan presteren op de momenten dat het er echt toe doet. Samen gaan we praktisch aan de slag om alles uit je paard te krijgen wat er in zit. Elke Tool is apart te gebruiken en samen hebben ze nog een grotere meerwaarde.
Ben je klaar om de traditionele methodes van de paardensport te doorbreken? Geloof je dat er meer in je paard zit dan wat je tot nu toe gezien hebt? Wil je jouw paard ondersteunen zodat de kans op blessures verkleint? Wil je jouw paard trainen als een echte atleet? Dan is dit boek op jouw naam geschreven. Veel lees- & doe-plezier!

Vul het contactformulier in als je een bericht wil krijgen zodra het boek beschikbaar is (zonder aankoopverplichtingen).
    Laat ons weten dat je geen robot bent :